X

Forespørgsel på klistermærker

Udfyld nedenstående formular, så sender vi et godt tilbud (så vidt muligt indenfor 3 timer)

Bestil

Produkt oplysninger

Brandslukker kontrolmærkater

Se eksempler på opgaver, vi har løst for andre kunder, her.

Brandslukker kontrolmærkater er klistermærker der bruges til at dokumentere, at intervaller for service af brandslukkere bliver overholdt.

Brandslukker kontrolmærkater anvendes ved at måned og år angives ved at klippe et hul i mærkatet med en hultang, eller markeres med tusch.

 

Vi laver brandslukker kontrolmærkater i alle tænkelige farver, former og materialer og vi kan håndtere små og store opgaver – fra 1 stk. og op. Formen kan f.eks. være firkantet med runde eller skarpe hjørner, rund, oval, eller følge motivet (konturskæring). Den selvklæbende folie findes i mange forskellige varianter, f.eks.: hvid, transparent, sort, gul, sølv metallic, guld metallic, aluminium, reflekterende eller fluorescerende. Folierne kan leveres med forskellige typer lim, f.eks. aftagelig, ekstra stærk klæb, permanent, sort, eller til vanskelige overflader som polyetylen og polypropylen. Mærkaterne kan leveres med blank, halvblank eller mat overflade. Den matte overflade er skrivebar med kuglepen eller blyant.

Alle opgaver leveres med monteringsanvisning og gratis skraber.

Send os en e-mail, med ønsket størrelse og antal, eller brug formularen for oven på siden, så sender vi omgående et tilbud.

Se eksempler på opgaver, vi har løst for andre kunder, her.

Er du interesseret i et af vores produkter?

Klik her for at sende en online forespørgsel.