X

Forespørgsel på klistermærker

Udfyld nedenstående formular, så sender vi et godt tilbud (så vidt muligt indenfor 3 timer)

Bestil

Produkt oplysninger

Klistermærker med eget logo

 

Logomærkater

Se eksempler på opgaver, vi har løst for andre kunder, her.

Logomærkater er klistermærker med eget logo samt evt. relevante kontaktoplysninger. Løsningen er ofte anvendt til at brande enten virksomhed eller produkter på en unik og personlig måde.

Vi laver logo klistermærker i alle tænkelige farver, former og materialer og vi kan håndtere små og store opgaver – fra 1 stk. og op.
Formen kan f.eks. være firkantet med runde eller skarpe hjørner, rund, oval, eller følge motivet (konturskæring).
Den selvklæbende folie findes i mange forskellige varianter, f.eks.: hvid, transparent, sort, gul, sølv metallic, guld metallic, aluminium, reflekterende, eller fluorescerende.

Det gør det let at få fremstillet det specialklistermærke, der bedst muligt repræsenterer din virksomhed og passer til dit behov.

Folierne kan leveres med forskellige typer lim, f.eks. aftagelig, ekstra stærk klæb, permanent, sort, eller til vanskelige overflader som polyetylen og polypropylen.
Alle klistermærker med eget logo kan leveres med blank, halvblank eller mat overflade. Den matte overflade er skrivebar med kuglepen eller blyant.

Logo klistermærker med dit tryk

Alle vores klistermærker med eget logo er naturligvis utroligt slidstærke og hæfter med stor effekt. Print af eget logo klistermærke sikrer større genkendelighed for dit produkt eller varemærke, da kunderne lettere genkender dit firma som producent.

Du kan dermed markedsføre dig effektivt og personligt ved at f.eks. monterer dit logo på Jeres produkter.    

Alle opgaver leveres med monteringsanvisning og gratis skraber.

Send os en e-mail, med ønsket størrelse og antal, eller brug formularen for oven på siden, så sender vi omgående et tilbud.

Se eksempler på opgaver, vi har løst for andre kunder, her.

Er du interesseret i et af vores produkter?

Klik her for at sende en online forespørgsel.