X

Forespørgsel på klistermærker

Udfyld nedenstående formular, så sender vi et godt tilbud (så vidt muligt indenfor 3 timer)

Bestil

Produkt oplysninger

Kontrol- og kalibreringsmærkater type 2

Se eksempler på opgaver, vi har løst for andre kunder, her.

Kontrolmærkater type 2 er klistermærker der bruges til at dokumentere, at intervaller for service af maskiner, udstyr og værktøj bliver overholdt.

Kalibreringsmærkater type 2 er klistermærker der bruges til at dokumentere, at intervaller for kalibrering af maskiner, værktøj og måleudstyr bliver overholdt.

Kontrol- og kalibreringsmærkater type 2 består af to mærkater:

Et grundmærkat med f.eks. tekst, logo og måneder, og et årstalsmærkat med årstal og en pil.

Ved service/eftersyn monteres et nyt årstalsmærkat på grundmærkatet, med pilen pegende på den aktuelle måned.

Vi laver kontrol- og kalibreringsmærkater i alle tænkelige farver, former og materialer og vi kan håndtere små og store opgaver – fra 1 stk. og op. Formen kan f.eks. være firkantet med runde eller skarpe hjørner, rund, oval, eller følge motivet (konturskæring). Den selvklæbende folie findes i mange forskellige varianter, f.eks.: hvid, transparent, sort, gul, sølv metallic, guld metallic, aluminium, reflekterende eller fluorescerende. Folierne kan leveres med forskellige typer lim, f.eks. aftagelig, ekstra stærk klæb, permanent, sort, eller til vanskelige overflader som polyetylen og polypropylen. Mærkaterne kan leveres med blank, halvblank eller mat overflade. Den matte overflade er skrivebar med kuglepen eller blyant.

Alle opgaver leveres med monteringsanvisning og gratis skraber.

Send os en e-mail, med ønsket størrelse og antal, eller brug formularen for oven på siden, så sender vi omgående et tilbud.

Se eksempler på opgaver, vi har løst for andre kunder, her.

Er du interesseret i et af vores produkter?

Klik her for at sende en online forespørgsel.