X

Forespørgsel på klistermærker

Udfyld nedenstående formular, så sender vi et godt tilbud (så vidt muligt indenfor 3 timer)

Bestil

Produkt oplysninger

Billesbølle er leveringsdygtige i flere typer af service- kontrol- og kalibreringsmærkater:

Service- og kontrolmærkater, er klistermærker der bruges til at dokumentere, at intervaller for service og eftersyn af maskiner, udstyr og værktøj bliver overholdt.

Kalibreringsmærkater, er klistermærker der bruges til at dokumentere, at intervaller for kalibrering af maskiner, værktøj og måleudstyr bliver overholdt.

Der er fire typer service- kontrol- & kalibreringsmærkater:

Mærkater hvor måned og år angives ved at klippe et hak eller hul i mærkatet.

Mærkater hvor måned og år angives ved at montere et klistermærke med pil og årstal, så pilen peger på den aktuelle måned.

Mærkater hvor oplysninger tilføjes med tusch.

Mærkater hvor ovenstående muligheder kombineres.

Vi laver kontrol- & kalibreringsmærkater i alle tænkelige farver, former og materialer og vi kan håndtere små og store opgaver – fra 1 stk. og op. Formen kan f.eks. være firkantet med runde eller skarpe hjørner, rund, oval, eller følge motivet (konturskæring). Den selvklæbende folie findes i mange forskellige varianter, f.eks.: hvid, transparent, sort, gul, sølv metallic, guld metallic, aluminium, reflekterende eller fluorescerende. Folierne kan leveres med forskellige typer lim, f.eks. aftagelig, ekstra stærk klæb, permanent, sort, eller til vanskelige overflader som polyetylen og polypropylen. Service klistermærkerne kan leveres med blank, halvblank eller mat overfalde. Den matte overflade er skrivebar med kuglepen eller blyant.

Send os en e-mail om dine behov for service klistermærker, og inkluder gerne ønsket størrelse og antal – eller brug formularen på forsiden, så sender vi omgående et tilbud.

Alle opgaver leveres med monteringsanvisning og gratis skraber.

Se venligst vores forside for en generel oversigt over alle typer af klistermærker.

 

Er du interesseret i et af vores produkter?

Klik her for at sende en online forespørgsel.